sâmbătă, 3 iulie 2010

Life


    Tipa. Nu e nimeni sa o poata auzi. Plange. Nu e nimeni care sa ii aline durerea. Singura, în mijlocul nimicului, sta culcata pe pamantul rece, mort, la fel cum probabil va fi si ea in curand. Vantul ii rascoleste parul, si sufletul, aducandu-i ganduri de care ar vrea sa uite, amintiri care dor, cuvinte care ranesc, priviri care strapung; vrea sa uite TOT. Sa se termine TOTUL. Vrea sa tipe din nou, dar nu mai are grai. Nici lacrimi nu mai exista. O durere muta, apasatoare, groaznica. Ploua. Pana si picaturile de ploaie par ca ii ard trupul. Ii curata chipul, ii umezeste buzele invinetite si obrajii palizi; de-ar putea fi la fel de usor sa se spele si pacatele! Deschise ochii. Acea privire goala, acei ochi care au vazut atatea inainte de a fi cazul...
    Cand trecutul este ruina, cand prezentul este nimic, cand viitorul crezi ca nu exista, cand stii ca daca ai murit nimeni nu ti-ar simti lipsa, ce este de facut? Sinucidere?! De ce sa te gandesti la asa ceva? De ce sa alegi sa fugi de tot, de ce sa fi las? Ai primit aceasta viata ca sa o traiesti. Si daca totul ar fi "roz", daca n-ar exista durere, te-ai mai bucura la fel de mult de placere? Daca n-ar exista nepasarea si indiferenta ai mai aprecia la fel de mult iubirea? Daca n-ai plange, rasul ar mai fi la fel de placut? Nu poate fi bucurie fara tristete, nu poate fi ploaie fara nori, soare fara cer, eu, fara tine...! Daca n-ar exista acest echilibru viata nu ar mai fi aceeasi. Iar viata este frumoasa, crede-ma! Oricat de mult ai suferi, indiferent de cat de dificil pare totul, chiar daca esti mai sigur ca orice, ca de acum nimic nu mai are rost, continuand, mergand inainte, vei deveni tot mai puternic, si vei fi pregatit sa infrunti alte greutati, probabil mai grele decat cele de pana acum. Si trecand peste ele, te vei putea bucura de tot ceea ce este bun in aceasta viata.


Nimeni nu a ajuns pe acest pamant DEGEABA. Fiecare are rostul sau. Fiecare lucru care ti se intampla, bun sau rau, se intampla cu un scop.

Coincidentele nu exista.



   Bucura-te pana si de aerul pe care il respiri!



Asculta mai multe audio Muzica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu